DECO CHALK Μεγαλύτερη προβολή

DECO CHALK

Νέο προϊόν

Διακοσμητικό χρώμα κιμωλίας με ματ φινίρισμα.

  • μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετικό άπλωμα
  • ισχυρή πρόσφυση σε δύσκολες επιφάνειες
  • ματ φινίρισμα με βελούδινη υφή
  • 375 ml
  • 750 ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

6,70 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το DECO CHALK είναι άοσμο υδατοδιαλυτό διακοσμητικό χρώμα κιμωλίας με ματ φινίρισμα, ειδικά σχεδιασμένο να παράγει μια ευρεία ποικιλία διακοσμητικών σχεδίων και τεχνοτροπιών (διχρωμίες , στυλ vintage , shabby chic, decoupage). Είναι εύκολο στην χρήση , ιδανικό για  την  αναπαλαίωση ξύλινων επίπλων και διακόσμηση επιφανειών από διάφορα υλικά  όπως ξύλο, γυαλί, μέταλλο, πλαστικό , μάρμαρο , επιφάνειες από τούβλο και τσιμέντο.  Εφαρμόζεται απευθείας σε όλες τις ήδη βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες . Όπου απαιτηθεί μπορεί να υπάρξει η ανάλογη προετοιμασία όπως γυαλοχαρτάρισμα ή αστάρωμα.

Προεργασία

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.

Χρήση

Αναδεύετε απαλά πριν από τη χρήση και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής άμα χρειαστεί.
Η εφαρμογή του DECO CHALK γίνεται με πινέλο, ρολό, πιστόλι.
Για επίτευξη διχρωμίας μπορούν να εφαρμοστούν δύο (2) στρώσεις διαφορετικών αποχρώσεων κάθε φορά . Μετά από την τελευταία στρώση γίνεται τρίψιμο με γυαλόχαρτο τοπικά στα επιθυμητά σημεία και σε τέτοιο βαθμό ώστε να αρχίσει να φαίνεται το υπόστρωμα ( που μπορεί να είναι είτε η προηγούμενη στρώση χρώματος κιμωλίας ή το αρχικό μας υπόστρωμα) και να δημιουργηθεί το επιθυμητό διακοσμητικό αποτέλεσμα (vintage ή shabby chic).
Μετά από την εφαρμογή και αφού στεγνώσει πλήρως το χρώμα κιμωλίας εφαρμόστε το προστατευτικό βερνίκι τεχνοτροπιών DECO VARNISH .

Στέγνωμα - Απόδοση

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.

Επιφανειακό στέγνωμα: ½ -1 ώρα.
Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες.
Κάλυψη: 10-14m²/L, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Λήψη