MERCOLA YACHT VARNISH ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Μεγαλύτερη προβολή

MERCOLA YACHT VARNISH ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Νέο προϊόν

Επικαλυπτικό βερνίκι διάφανο σε σατινέ φινίρισμα, για εξωτερική, εσωτερική χρήση. Υψηλή προστασία εξωτερικών ξύλινων κατασκευών από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Διακοσμεί και προστατεύει το ξύλο επιτρέποντάς του να αναπνέει.

Δοχεία, Γυαλιστερό & Σατινέ: 750ml

Περισσότερες λεπτομέρειες

7,50 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το YACHT VARNISH είναι βερνίκι αλκυδικής πολυουρεθάνης 1 συστατικού ναυτιλιακών προδιαγραφών που παρέχει μακροχρόνια προστασία σε ξύλινες επιφάνειες εξωτερικών και εσωτερικών εφαρμογών. Περιέχει φίλτρα UV για αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Η ειδική πολυουρεθανική του σύνθεση προσφέρει ανθεκτικό φινίρισμα που εξασφαλίζει αντοχή στα χτυπήματα, ξεφλουδίσματα και στις συστολές και διαστολές του ξύλου. Ο εξαιρετικός συνδυασμός σκληρότητας και ελαστικότητας το καθιστούν ιδανικό και για βερνίκι πατώματος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ισχυρό ανθεκτικό φινίρισμα
  • Αντοχή στα χτυπήματα και ξεφλουδίσματα
  • Αντοχή στις ακτίνες UV
  • Μακροχρόνια προστασία
  • Διαφανές φινίρισμα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Ιδανικό για ξύλινες κατασκευές εξωτερικών και εσωτερικών χώρων όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, ταβάνια, ξυλεπενδύσεις, κουπαστές κλπ.
  • Ναυτιλιακές εφαρμογές
  • Ξύλινα δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Καινούργιες επιφάνειες: ελαφρύ τρίψιμο, αν χρειάζεται, για λεία επιφάνεια. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές καθαρές από λάδια και σκόνες. Λάδια και ρετσίνια απομακρύνονται με διαλυτικό νίτρου.

Για βερνικωμένες επιφάνειες: είναι σημαντικό να αφαιρεθούν παλιά βερνίκια με διαβρωτικό STRIPP N’ CLEAN. Λειάνετε καλά την επιφάνεια. Καθαρίστε τρίματα και σκόνη με σαπουνόνερο και στη συνέχεια ξεβγάλετε με καθαρό νερό.

Προστασία του ξύλου: Εφαρμόστε μία ή δύο στρώσεις XYLOFARM για προστασία των επιφανειών από το σαράκι ή άλλα έντομα και σκουλήκια που μπορεί να προσβάλουν τα ξύλα.

Αστάρωμα: Εφαρμόστε ένα ή δύο χέρια SEALER FLOOR & WOOD ή το ίδιο το βερνίκι αραιωμένο 20% με white spirit και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς. Για χώρους με υγρασία ή για μαλακά ξύλα συνιστάται η εφαρμογή δύο στρώσεων. Λειάνετε την επιφάνεια στην αρχή με χοντρό (150 – 180) και μετά με ψιλό (250 – 300) σηλερόχαρτο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  1. Αναδεύστε το περιεχόμενο πριν και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
  2. Εφαρμόστε δύο χέρια YACHT VARNISH με πινέλο, ρολό ή πιστόλι, με διαφορά τουλάχιστον 24 ωρών μεταξύ τους.
  3. Οι βερνικωμένες επιφάνειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά από 24 – 48 ώρες, αν επιθυμείτε τη μέγιστη μακροζωία προφυλάξτε τη βερνικωμένη επιφάνεια από βαριά χρήση για 5 - 7 μέρες.
  4. Αποφύγετε να εφαρμόσετε το βερνίκι σε ένα παχύ στρώμα – μειώνεται η αντοχή και η μακροζωία της επιφάνειας.
  5. Για μέγιστη αντοχή εφαρμόστε τρία η περισσότερα χέρια YACHT VARNISH.

Συντήρηση επιφάνειας: πλύνετε με μαλακό καθαριστικό και νερό και ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα ξύλα πριν την εφαρμογή πρέπει να είναι στεγνά (12-14% εσωτερική υγρασία). Απαιτείται καλός εξαερισμός του χώρου εφαρμογής. Κλείνετε τα καπάκια των δοχείων αμέσως μετά την εφαρμογή και αποθηκεύστε τα σε δροσερούς χώρους μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΜΟΛΥΒΔΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επεξεργασία παλιών βαμμένων επιφανειών όπως στεγνό τρίψιμο ή χρήση φλόγας για την απομάκρυνση παλιών επιστρώσεων δημιουργεί σκόνη και επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Ενδέχεται να απελευθερωθεί σκόνη μολύβδου. Ο μόλυβδος είναι τοξικός. Η έκθεση στην σκόνη μολύβδου μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εγκεκριμένη αναπνευστική συσκευή για τον έλεγχο της έκθεσης μολύβδου.

Λήψη