TEAK OIL ULTRAXYL ΧΡΩΤΕΧ / Λάδι συντήρησης επίπλων με κερί Μεγαλύτερη προβολή

TEAK OIL ULTRAXYL ΧΡΩΤΕΧ / Λάδι συντήρησης επίπλων με κερί

Νέο προϊόν

Λάδι συντήρησης επίπλων κήπου εμπλουτισμένο με κερί.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ0,75lt

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,00 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

ULTRAXYL TEAK OIL 

Λάδι συντήρησης εμπλουτισμένο με κερί.

Είναι ιδανικό για το φρεσκάρισμα, την προστασία και τη συντήρηση ξύλινων επίπλων κήπου και βεράντας από σκληρό ξύλο (τικ, μαόνι, ιρόκο). 

Διεισδύει στους πόρους του ξύλου και επαναφέρει την φυσική του υγρασία. 

Ζωντανεύει το ξεθωριασμένο ξύλο, αναδεικνύει τα νερά του και επαναφέρει την απαλή υφή του.

Χάρη στο κερί και τα φίλτρα U V που περιέχει, αδιαβροχοποιεί το ξύλο και το προστατεύει από δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ηλιακή ακτινοβολία UV, βροχή).

  • Αποχρώσεις: διατίθεται σε διαφανές.
  • Μέθοδος εφαρμογής: πινέλο, πανί.
  • Στέγνωμα: στεγνό σε 2±1 ώρες. Επαναβαφή την επόμενη ημέρα.
  • Αραίωση: δεν αραιώνεται.
  • Απόδοση: 14±2 m²/Lt ανά στρώση, ανάλογα με το είδος και την απορροφητικότητα του ξύλου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κίνδυνοι και οδηγίες προφύλαξης ULTRAXYL TEAK OIL: Προσοχή

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Αποφεύγετε να αναπνέετε αναθυμιάσεις/εκνεφώματα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. Ο περιέκτης διατηρείται ερμητικά κλειστός. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρατε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Διατηρείται δροσερό. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο

Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C11, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, <2% αρωματικοί, δις(2-αιθυλεξανοϊκό) κοβάλτιο, Οξίμη της 2-βουτανόνης.

Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.